Vakantie opvang

Of het nu vakantie is op school, of er is een studiedag en uw kind is vrij van school, vaak gaat uw werk wel gewoon door. En nu? Geen zorgen, uw kind is van harte welkom op de vakantieopvang op IKC De Droomgaard. Om gebruik te kunnen maken van de vakantieopvang hoeft u niet ook een BSO contract met ons te hebben afgesloten.

Elke vakantie proberen onze medewerkers weer een uitdagend activiteitenprogramma met behulp van het activiteitenaanbod in DoenKids (www.doenkids.nl). Er worden afwisselend activiteiten aangeboden op onder andere het gebied van kunst en cultuur, sport en bewegen, creatief gebied en natuur. Samen met de kinderen worden er extra leuke dingen verzonnen zodat de vakantieopvang supergezellig is. In de vakantie wordt er samengewerkt met BSO Het Veer en BSO Montessori Westervoort.

Activiteiten op de vakantieopvang
De opvangdagen op onze vakantieopvang staan niet per definitie vast. Het activiteitenprogramma wordt steeds ruim voor een vakantie aan u bekend gemaakt. Aan de hand daarvan kunt u (wellicht samen met uw kind) kijken naar de verschillende activiteiten die worden aangeboden en daarop de aanmelding baseren.
Het kan best zijn dat uw kind naar onze BSO komt op dinsdag, maar dat er in de vakantie juist op donderdag een ontzettend leuke activiteit plaatsvindt. Geen probleem, dan schrijft u uw kind gewoon in voor de vakantieopvang op donderdag.

Meer informatie over de vakantieopvang binnen Puck&Co vindt u op onze website: https://puckenco.nl/vakantieopvang

Klant&Service Kindercentra Puck&Co
Uiteraard helpen wij u graag verder wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen.
Klant&Service is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 17:30 uur.
Telefoon: 0316-229145
Mail: info@puckenco.nl
Website: www.puckenco.nl