Peuteropvang 2 - 4 jaar

De Peuteropvang is een plek voor peuters om in contact te komen en te spelen met andere kinderen in een sfeer waarin zij zich prettig en veilig voelen. De kinderen krijgen de kans zich in hun eigen tempo te ontwikkelen en naar eigen interesse te ontplooien.

Binnen de Peuteropvang op IKC De Droomgaard is er voortdurend aandacht voor veiligheid en gezondheid en staan de arbo-eisen hoog in het vaandel. De aandacht voor kwaliteit geeft zekerheid dat er op IKC De Droomgaard op deskundige wijze gewerkt wordt.
Wij bieden een goede doorgaande lijn naar het basisonderwijs. Door middel van observaties en gebruik van een leerlingvolgsysteem wordt de ontwikkeling van de kinderen gevolgd en vastgelegd. Hun ontwikkeling wordt met regelmaat met de ouders besproken.

Voor- en Vroegschoolse Educatie
Naast de reguliere Peuteropvang bieden wij ook Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE).
Kinderen met een achterstand worden door het consultatiebureau naar de Peuteropvang doorverwezen. Met deze doorverwijzing wordt een extra dagdeel aangeboden waar de kinderen gebruik van kunnen maken. De gemeente kent hier subsidiemogelijkheden aan toe.

Inschrijven Peuteropvang
Informatie aanvragen
Kennismaken
Wijzigen PeuteropvangKlant&Service Kindercentra Puck&Co
Uiteraard helpen wij u graag verder wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen.
Klant&Service is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 17:30 uur.
Telefoon: 0316-229145
Mail: info@puckenco.nl
Website: www.puckenco.nl