Buitenschoolse opvang (BSO) 4 tot 12 jaar

Een nieuwe fase in het leven van uw kind breekt aan. Uw kind gaat naar school, spannend! Voor veel ouders en kinderen is de eerste periode vooral heel erg wennen. School, werk en buitenschoolse opvang moeten met elkaar worden gecombineerd en dat is soms best lastig. Wij helpen u graag op BSO De Droomgaard.

De BSO neemt u de zorg uit handen
Als de school uit gaat wordt uw kind door onze vaste BSO medewerkers lopend of per “overdekte” bakfiets opgehaald. U heeft de mogelijkheid een BSO contract af te sluiten welke zoveel mogelijk aansluit op uw eigen werktijden.

Op meerdere locaties bieden wij ook voorschoolse opvang (VSO) aan. Handig als u vroeg naar uw werk moet. Uw kind kan in dat geval mogelijk zelfs bij ons ontbijten en wij zorgen er dan voor dat uw kind op tijd op school is.
Heel praktisch voor u om zo uw werk en de zorg voor uw kind soepel te kunnen combineren. Leuk en leerzaam voor de kinderen bovenal, die zich snel thuis voelen op hun eigen plek.

Het doel van onze BSO
Het doel van onze BSO is de kinderen een leuke vrijetijdsbesteding te bezorgen, zowel tijdens de schoolweken als in de vakanties en op studiedagen. Kinderen kunnen op onze BSO kiezen wat zij willen doen. Elke maand bieden wij een gevarieerd aanbod aan BSO activiteiten aan. Daarnaast worden er ook workshops en uitjes georganiseerd.

Spelen, leren, experimenteren, ontdekken en vooral genieten staan centraal op BSO De Droomgaard. Zo gaan wij er regelmatig op uit met onze (overdekte) bakfiets en doen wij allerlei activiteiten binnen, maar zo vaak mogelijk ook buiten.

In de vakantie wordt er gezellig samengewerkt met BSO Het Veer en BSO Montessori Westervoort. Elke vakantie zetten onze BSO medewerkers een afwisselend activiteitenprogramma neer.
Samen met de kinderen worden er extra leuke dingen verzonnen zodat het supergezellig is. Zo is er elke keer iets nieuws. Juist die variatie weten kinderen bijzonder te waarderen, zo blijkt uit hun enthousiaste reacties.

Inschrijven BSO
Informatie aanvragen
Kennismaken
Wijzigen BSO

 

Klant&Service  Kindercentra Puck&Co
Uiteraard helpen wij u graag verder wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen.
Klant&Service is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 17:30 uur.
Telefoon: 0316-229145
Mail: info@puckenco.nl
Website: www.puckenco.nl